Laadukkaita jäätuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille

Ota yhteyttä!

Karhujää Oy myy jäätuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille. Tuotteitamme on myynnissä muun muassa ruokakaupoissa ja tukuissa. Myös noudot ja toimitukset onnistuvat.

 

Alta löydät lisätietoja tuotteidemme ostopaikoista.

Karhujään jälleenmyyjät

Karhujäätä myyvät jo:

 

Metro-tukku ottaa tuotteemme valikoimaansa, jos he saavat asiakkailtaan riittävästi tuoteavaustoivomuksia. Ottakaa siis yhteyttä Metro-tukkuun ja toivokaa tuotteitamme heidän valikoimaansa.

Toivo Karhujäätä omaan kauppaasi!

Eikö oman lähikauppasi valikoimaan kuulu vielä Karhujään jäätuotteet? Voit esittää K-ryhmään kuuluville kaupoille toiveen jään tuomisesta valikoimaan. Toiveen voi esittää helposti verkkolomakkeella.

Tuotetoive kaupalle

Mistä jäätä voi ostaa?

Yksityiset asiakkaat kautta Suomen voivat ostaa Karhujäätä K-ryhmän kaupoista ja Tokmannin tuoretuotemyymälöistä. Voit tilata jäätämme myös Wolt Marketista ja Foodora Marketista.

 

Hotelli- ja ravintola-ala sekä kaupat löytävät tuotteemme tukkuliikkeiden valikoimista. 

 

Jälleenmyyjille

Nouda jäät suoraan meiltä

Olemme aloittaneet myös jään suoramyynnin, eli voit noutaa jäätä halutessasi Helsingin Tukkutorilta, Pakastamo-rakennuksesta. Huomaa, että olemme paikalla ainoastaan sopimuksen mukaan, joten otathan yhteyttä etukäteen.

 

Saat meiltä myös jäiden kotiintoimituksen pääkaupunkiseudulla. Toimituksen hinta on 32,90 € (sis. alv. 24 %). Toimitus ajoitetaan yhden tunnin aikaikkunaan toivotusta toimitusajasta. Muualle Suomeen, esimerkiksi festivaaleille ja tapahtumiin, lähetämme tuotteet kuljetusliikkeen rahtina. Tällaiset tilaukset otamme vastaan joko puhelimitse numeroon 040 098 9337 tai sähköpostitse osoitteeseen tilaus@karhujaa.fi.