Laadukkaita jäätuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille

Ota yhteyttä!

Karhujää Oy myy jäätuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille. Tuotteitamme on myynnissä muun muassa ruokakaupoissa ja tukuissa.

 

Alta löydät lisätietoja tuotteidemme ostopaikoista.

Karhujään jälleenmyyjät

Karhujäätä myyvät jo:

 

Metro-tukku ottaa tuotteemme valikoimaansa, jos he saavat asiakkailtaan riittävästi tuoteavaustoivomuksia. Ottakaa siis yhteyttä Metro-tukkuun ja toivokaa tuotteitamme heidän valikoimaansa.

Toivo Karhujäätä omaan kauppaasi!

Eikö oman lähikauppasi valikoimaan kuulu vielä Karhujään jäätuotteet? Voit esittää K-ryhmään kuuluville kaupoille toiveen jään tuomisesta valikoimaan. Toiveen voi esittää helposti verkkolomakkeella.

Tuotetoive kaupalle

Mistä jäätä voi ostaa?

Yksityiset asiakkaat kautta Suomen voivat ostaa Karhujäätä Prismoista, K-ryhmän kaupoista ja Tokmannin tuoretuotemyymälöistä. Voit tilata jäätämme myös Wolt Marketista ja Foodora Marketista.

 

Hotelli- ja ravintola-ala sekä kaupat löytävät tuotteemme tukkuliikkeiden valikoimista. 

 

Jälleenmyyjille

Kuljetusliikkeiden kanssa yhteistyössä

Voimme myös lähettää tuotteet kuljetusliikkeen rahtina mihin tahansa päin Suomea. Tällaiset tilaukset otamme vastaan joko puhelimitse numeroon 0400 989 337 tai sähköpostitse osoitteeseen tilaus@karhujaa.fi.

HUOM! Liiketoimintamme muuttaessa muotoaan, valitettavasti noudot ja meidän omat toimitukset loppuvat 1.11.2023 alkaen!
Tämän jälkeen Karhujäätä on tilattavissa edelleen kuljetusliikkeen toimittamana ja tai jälleenmyyjien kautta. Katso jälleenmyyjät kotisivuiltamme, tai ota yhteyttä meihin niin järjestämme teille jäät kuljetuksella yhteistyökumppaneiden kautta.