JÄÄNKÄYTTÖVINKIT

Jäänkäyttövinkit loppuvuoden säkenöiviin juhliin.
Kuinka toimia jos haluat tilata jäätä juhliisi?

Jääpaloja, jäämurskaa vai kuivajäätä?

Suosittelemme aina ensisijaisesti jääpaloja juomapullojen ja tölkkien viilennykseen. Jääpalat kestävät sulamatta kauemmin kuin jäämurska ja ovat turvallisempi ja käyttäjäystävällisempi vaihtoehto kuin kuivajää.

Kuivajään käyttöön liittyvät vinkit voitte lukea yhteistyökumppanimme nettisivuilla.

Millaisiin astioihin?

Coolerit, astiat, saavit, kottikärryt, laarit, lastenaltaat, tai mikä tahansa muu allas sopii mainiosti tähän käyttötarkoitukseen.

Millainen määrä on sopiva?

Suositeltu määrä jääpaloja suhteessa juomaan on 1/2 osa astian tilavuudesta. Esimerkki: 40 ltr saavi, johon tarvitset jääpaloja 20 ltr, joka taas kiloissa on 10 kg. Tarvitset siis 10 kg jääpaloja. Vastaavasti 300 ltr amme, tarvitset jääpaloja 150 ltr joka taas kiloissa on noin 75 kg. Pienissä astioissa (alle 40 ltr) jäätä tulee tarpeentullen lisätä juhlien aikana, mikäli viilennettävää juomaa on paljon, tai jäät ovat suorassa auringonpaisteessa. Isommissa astioissa 40ltr ja yli, jäätä ei välttämättä tarvitse lisätä ja samoissa jäissä voi viilentää pari, kolmekin juomasatsia. Jäät kestävät juhlat mainiosti 1/2 tilavuudesta laskennalla! Toki jos juhlatovat pitkät, kesäpäivä on kuuma, tai juomaa kuluu paljon, suosittelemme varaamaan 2/3 astian tilavuudesta jäätä jolloin jäätä voi lisätä juhlien aikana.

Lisävinkki! Kokoa jäät ja juomat kerroksittain astiaan, jotta jäät pääsevät tasaisesti kosketuksiin juomien kanssa.

Kun tarvitset jäitä drinkkiin:
10 kg jääpalasäkistä saa jääpaloja noin 100 drinkkiin (keskiarvo 4 palaa / drinkki).

Kuinka tilaan?

Meiltä voit tilata tuotteet lähettämällä sähköpostin osoitteeseen tilaus@karhujaa.fi tai soittamalla numeroon 0400 989 337. Suosittelemme kuitenkin ensisijaisesti kääntymään jälleenmyyjien puoleen. Jälleenmyyjät löytyvät kotisivujemme kohdasta ”Tuotteet”.

Milloin viimeistään tilaan?

Otamme tilaukset vastaan mielellään viimeistään 2 pv ennen, mutta myös samanpäivän noudot ja toimitukset onnistuvat puhelimitse lyhyelläkin varoitusajalla.

Toimitus vai nouto?

Toimitamme jäät taikka meiltä voi noutaa. Toimitus sovitusti suoraan paikan päälle ja sen hinta on 1.6.2022 alkaen 32,90€ (sis. Alv 24%) pääkaupunkiseudulla. Muut paikkakunnat sopimuksen mukaan.

Noutaa voit koska vaan! Olemme noutovarastolla paikalla sopimuksen mukaan maanantaista lauantaihin Helsingin Tukkutorilla Pakastamo rakennuksen alapihalla. Tarkemmat ajo-ohjeet tukkutorin alueella:
Vanha Talvitie 12 kohdalla on Lildl siitä sisään tukkutorille ja kohti ylämäkeä. Oikealle jää Vihannespörssi ja Kalamesta ja juuri ennen ylämäkeä vasemmalla on lastauslaituri jossa näet meidät.

Millä voin maksaa tilaukseni?

Meillä käyvät maksuvälineenä käteinen ja yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiinne liittyen jäähän ja sen käyttöön puhelimitse tai sähköpostitse.

Jäätävän hyvää alkanutta vuotta 2023 toivottelee Karhujää!