Jäiden käyttö – tutustu maahantuojan vinkkeihin!

Yhteystiedot

Karhujää Oy tuo maahan laadukasta ja hitaasti sulavaa jäätä, jolla pidät esimerkiksi juhlien juomat kylminä pitkään. 

 

Katso vinkkimme jäiden käyttöön ja kysy tarvittaessa lisää!

Jääpaloja, jäämurskaa vai kuivajäätä?

Suosittelemme ensisijaisesti jääpaloja juomapullojen ja tölkkien viilennykseen. Jääpalat kestävät sulamatta kauemmin kuin jäämurska ja ovat turvallisempi ja käyttäjäystävällisempi vaihtoehto kuin kuivajää. Kuivajään käyttöön liittyvät vinkit voitte lukea yhteistyökumppanimme nettisivuilta.

 

Tutustu tuotevalikoimaamme!

Tuotteemme

Millaisiin astioihin?

Coolerit, astiat, saavit, kottikärryt, laarit, lastenaltaat, sinkkialtaat tai mikä tahansa muu allas sopii mainiosti jäitä varten. Suosittelemme kuitenkin ensisijaisesti metallisia astioita, sillä niissä jää säilyy hieman paremmin kuin muovisissa astioissa. Mitä isompi astia, sitä enemmän jäitä siihen mahtuu ja sen kauemmin jäät säilyvät.

Tilattavan jään määrän laskeminen

Yleensä suosittelemme hankkimaan jäätä puolet astian tilavuudesta. Esimerkiksi 40 litran astiaan tarvitset kelistä ja juomien määrästä riippuen 20–40 litraa jäätä. 20 litraa jäätä on kiloissa 10. Isompiin 60 litran ja yli 60 litran astioihin jäätä ei tarvitse välttämättä lisätä, ja samassa jäässä voi viilentää pari kolmekin juomasatsia.

Kesän lämpimissä olosuhteissa suosittelemme kuitenkin varaamaan koko astian tilavuuden verran jääpaloja, jotta jäitä saa lisäiltyä tarpeen mukaan ja juomat pysyvät jääkylminä koko juhlien ajan.

Juomat kannattaa laittaa astian pohjalle ja lisätä jäät sitten päälle. Näin juomia ei tarvitse änkeä yksitellen jään sekaan, ja kylmä pääsee laskeutumaan alaspäin. Voit myös koota jäät ja juomat kerroksittain astiaan. Siten jäät pääsevät tasaisesti kosketuksiin juomien kanssa.